Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/Мая МаноловаМая Манолова подде нова атака срещу

...
Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/Мая МаноловаМая Манолова подде нова атака срещу
Коментари Харесай

Манолова: Прокуратурата има работа месеци наред в Столична община

Редактор: 

e-mail: 

Снимка и видео Фейсбук/Мая Манолова

Мая Манолова подде нова офанзива против прокуратурата и Столична община. Манолова прикани подопечните на Иван Гешев да влязат в градската администрация на София и да проверяват безобразията и пакостите там.

Прокуратурата има работа в Община София, колкото няма да може да свърши. Като стартираме от милионите, които се дават за лалета, милиони за цветя, които са сезонни и минем през нагласените публични поръчки, през качеството на ремонтите през Западен парк, филтрите по 3500 лева за комини, които може да чистят въздуха. Като минем през инсталацията за изгаряне на отпадък, която се строи центъра на София, като минем през безобразията на Топлофикация, покупката на електробуси, авансово нагласените поръчки, през чистотата на Искър. Просто тука има работа за цялата прокуратура месеци наред и не желая да съм на мястото на Йорданка Фандъкова, сподели Мая Манолова.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР